Question #de0ac

1 Answer

Answer:

#10# #"mins"# #50# #"secs"#

Explanation:

18:00 Wednesday #to# 00:00 Thursday = 6 hours
00:00 Thursday #to# 00:00 Friday = 24 hours
00:00 Friday #to# 09:00 Friday = 9 hours

24+6+9=39 hours

#39/6=6.5#, #6.5*1# #"minute"# #=6# #"mins"# #30# #"secs gained"#

#39/9=4.dot(3)#, #4.dot(3)*1# #"minute"# #=4# #"mins"# #20# #"secs lost"#

#6# #"mins"# #30# #"secs"# #=390# #"secs"#

#4# #"mins"# #20# #"secs"# #=260# #"secs"#

#390-(-260)=390+260=650# #"secs"#

#650/60=10# #"mins"# #50# #"secs"#