# Question #77e03

##### 1 Answer

Jun 29, 2017

#### Answer:

#### Explanation:

#"we can account for " $20+$25=$45#

#"she spent " 2/5" of her money on a handbag"#

#rArr$45" is "3/5" of her money"#

#"the whole amount being " 2/5+3/5=5/5#

#3/5to$45#

#1/5to($45)/3=$15#

#rArr"handbag cost "2xx$15=$30#

#"she had " $45+$30=$75" to start with"#